Ετήσια εκδήλωση 2012

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχή χρονιά η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών, ο οποίος εκπροσωπεί το 90% της αγοράς των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και του κλιματισμού.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν τα Μέλη του ΣΒΕΗΣ, στελέχη των μεγάλων αλυσίδων πώλησης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και κλιματισμού, τα διοικητικά συμβούλια των Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο κ.ά.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΣΒΕΗΣ κύριος Νικόλαος Σπανός υπογράμμισε τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Σύνδεσμος και τις προσπάθειες που κάνει με στόχο τον υγιή ανταγωνισμό.

Επακολούθησε συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων της Λιανικής και της Χονδρικής με θέμα: «Η Αγορά σε κρίση: αναδιάρθρωση και διαχείριση».

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των καταστημάτων της λιανικής, η οποία γίνεται για 4η χρονιά. Βραβεύτηκαν οι εξής:

Βραβείο Εμφάνισης και Οργάνωσης Καταστήματος πήραν το κατάστημα της Electronet-ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ-ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ στo Θέρισσο Ηρακλείου, στην κατηγορία Ανεξάρτητοι/Συνεταιρισμοί και το κατάστημα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΕΕ, στο Μαρούσι, στην κατηγορία Αλυσίδες.

Βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών πήραν το κατάστημα της Best Electric-ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ ΑΕ, στο Ελληνικό, στην κατηγορία Ανεξάρτητοι/Συνεταιρισμοί και το κατάστημα της Media Markt VII, στην Λεωφ. Συγγρού στην Καλλιθέα , στην κατηγορία Αλυσίδες.

Ως καλύτερα καταστήματα για το 2011 βραβεύτηκαν το κατάστημα της Electronet-Β.Κ.ΚΑ ΖΑΝΑΣ στην Λάρισα στην κατηγορία Ανεξάρτητοι/Συνεταιρισμοί και το κατάστημα της DSGI SOUTH-EAST EUROPE SA-EL ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, στην κατηγορία Αλυσίδες.