Γενική Συνέλευση APPLiA Europe, 2024_Βουδαπέστη

17/06/2024by APPLiA

Ο APPLiA Hellas, συμμετείχε σε μια πολύ σημαντική Γενική Συνέλευση του APPLiA Europe, στη Βουδαπέστη, υπό την Προεδρία του Hakan Bulgurlu (CEO Beko Corporate ) και του Γενικού Διευθυντή του APPLiA Europe, Paolo Falcioni, σχετικά με τις Οικιακές Συσκευές στην Ευρώπη και πώς ως κλάδος, με τον σημαντικό ρόλο μας, θα υποστηρίξει την αγορά προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Τον APPLiA Hellas εκπροσωπεί ο Γενικός Διευθυντής κ. Στάθης Σαχίνης.

Κατά την διάρκεια της Θερινής Συνόδου & της Γενικής Συνέλευσης του APPLiA Europe στη Βουδαπέστη αποφασίστηκε…

Eπανεκλογή του Hakan Bulgurlu Beko Corporate CEO,
ως Πρόεδρου APPLiA Europe.

 

και η ανάληψη της διοργάνωσης της επόμενης Γενικής Συνέλευσης
στην ΑΘΗΝΑ, τον Ιούνιο 2025

 

Συγχαρητήρια στον Pierre Chalançon, της Vorwerk και τον Juan-Ignacio Conrat, της BSH για τον διορισμό τους ως νέοι πρόεδροι του Τμήματος Μικρών Συσκευών και του Τμήματος Μεγάλων Συσκευών, αντίστοιχα.

Εκφράζουμε την εκτίμησή μας στους Albert Enting, Versuni και Christoph Wendker, Miele για την πολύτιμη ηγεσία τους στα τμήματα τα τελευταία 4 χρόνια.

Εγκρίθηκε ο προυπολογισμός του APPLiA Europe και έγινε απολογισμός του 2024 έως σήμερα.

Κατά την διάρκεια της θερινής συνόδου συζητήθηκαν πολιτικές, κανονισμοί και νομοθεσίες που ως κλάδος πρέπει να παρακολουθήσουμε, να επισημάνουμε και να υποστηρίξουμε σε στενή επαφή με το κέντρο  αποφάσεων στην Ευρώπη.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια αξέχαστη βραδιά στο σκάφος Europa, όπου είχαμε την τιμή να καλωσορίσουμε εθνικές ενώσεις, εταιρείες μέλη και διευθύνοντες συμβούλους, για δείπνο κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη. Η εκδήλωση ήταν μια φανταστική ευκαιρία να ενισχύσουμε τους δεσμούς μέσα στην κοινότητά μας APPLiA, όπως να γιορτάσουμε μαζί την 20η επέτειο της APPLiA Ουγγαρίας.

Η Γενική Συνέλευση 2025, στην Αθήνα… δείτε περισσότερα.

 

#appliagr #appliaeurope #homeappliances #future #sustainability